Byggfirma personal Åkersberga

Saga Serviceföretag AB

Vi på Saga Serviceföretag AB är en byggfirma som erbjuder flera olika typer av tjänster inom bygg, renoveringar och städ. Oavsett om du behöver en rörmokare, en målare, en snickare eller en städare kan vi hjälpa dig med detta. All vår personal har den utbildning, certifiering, kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna förse dig med bästa möjliga hjälp. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag för att få bygg- eller städtjänster av högsta kvalitet!

Vi värnar om miljön

Vi på Saga Serviceföretag AB är också ett mycket miljövänligt företag som alltid gör allt vi kan för att kunna förse våra kunder med miljövänligast möjliga service. Just därför använder vi oss alltid av miljövänliga produkter samtidigt som vi försöker hålla våra utsläpp på lägsta möjliga nivåer. Vi ser även till att alltid sortera byggavfallet som uppstår vid våra renoveringar så att det hamnar på rätt plats för att kunna återvinnas. Ta kontakt med oss på Saga Serviceföretag AB idag för att anlita ett klimatvänligt byggföretag!

Byggfirma köket Åkersberga

Vi finns i Stockholm

Vi på Saga Serviceföretag AB erbjuder våra tjänster till dig som bor i Stockholm med omnejd. Du behöver därför inte bo i någon viss del av Stockholmsregionen för att kunna anlita oss, utan vi erbjuder våra tjänster oavsett var i Stockholmsområdet du bor någonstans.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify